OPTIVITAL

28,07 

Hinta / laatikko (60 tablettia): 1 - 2 28,07 
Hinta / laatikko (60 tablettia): 3 + 25,44 

Maksuton postitus kotiin!

Ei tilauspakkoa!

Turvalliset maksut!

Tieteellisesti todistettu vaikutus. Kehitetty maailman suurimpien keltatäplän ikääntymistä koskevien tutkimusten perusteella. Maksuton postitus kotiin! Ei tilauspakkoa. Väriaineeton ja lisäaineeton.

Tarpeellisia vitamiineja ja mineraaleja sisältävä ravintolisä voi tulla kyseeseen ikääntymisen, uupumuksen, stressin tai muun vastaavan yhteydessä. Iän myötä myös silmät saattavat tarvita ravintolisää, joka sisältää silmän toiminnan kannalta tarpeellisia ravinteita. OPTIVITAL-silmävitamiinit on tieteellisten tutkimusten perusteella kehitetty ravintolisä, joka tukee silmien, verkkokalvon ja keltatäplän (makulan) terveyttä. Keltatäplä on alue, jolla näkökyky on terävin. Terävää näköä tarvitaan esimerkiksi autolla ajamiseen ja lukemiseen.

AREDS-tutkimukset (Age Related Eye disease study) AREDS ja AREDS2 ovat maailman laajimpia keltatäplän ikääntymiseen liittyviä tutkimuksia. Tutkimuksiin osallistui 10 vuoden aikana yhteensä noin 8 000 potilasta. AREDS-tutkimukset osoittivat, että tiettyjä vitamiineja ja mineraaleja oli saatava päivittäistä saantisuositusta enemmän, jotta niillä oli vaikutus keltatäplään. Joitakin näistä aineista, kuten luteiinia, oli lisättävä elimistöön. OPTIVITAL perustuu uusimpaan AREDS-tutkimukseen eli toukokuussa 2013 julkaistuun AREDS2-tutkimukseen, jossa lisättiin mm. luteiinia ja tseaksantiinia, jotka kuuluvat karotenoidien ryhmään. Ne suojaavat keltatäplää UV-valolta ja oksidatiivisilta reaktioilta. C- ja E-vitamiinit, kupari ja sinkki suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä. Sinkki auttaa myös säilyttämään normaalin näkökyvyn.

AREDS-tutkimukset teki yhdysvaltalainen National Eye Institute, joka on maailman suurin silmien ja niiden terveyden tutkimusrahoittaja. Se toimii Yhdysvaltain terveysviraston (National Institutes of Health, NIH) alaisuudessa. NIH on puolestaan liittovaltion terveysministeriön alainen kansallinen tutkimuslaitos.

Viimeisimmässä tutkimuksessa ei havaittu mitään haittavaikutuksia. Valmisteella ei myöskään ole tunnettuja lääkkeisiin liittyviä yhteisvaikutuksia. Nykyään monet Ruotsin silmäklinikat suosittelevat OPTIVITAL-valmistetta sen tieteellisesti testatun koostumuksen ansiosta. AREDS-tutkimus on julkaistu kaikissa tieteellisissä silmälääkärilehdissä. Näitä ovat mm. Jama Ophthalmology, ruotsalainen Läkartidningen sekä Skandinavian suurin silmälääkärilehti Acta Ophthalmologica, jossa kolme ruotsalaista professoria Ruotsin tunnetuimmasta silmäsairaalasta eli Tukholmassa sijaitsevasta S:t Erikin silmäsairaalasta korostavat tutkimuksen merkitystä.

Artikkeli yhteistyössä S:t Erikin silmäsairaalassa aiemmin työskennelleen professori Peep Algveren kanssa.

Kun hoitosuositusta noudatetaan, yksi 60 tabletin rasia riittää yhdeksi kuukaudeksi.

OPTIVITAL ei sisällä väriaineita eikä säilöntäaineita.
OPTIVITAL sisältää ainoastaan luonnollisia vitamiineja

Kun ostat OPTIVITAL-valmistetta, voit olla varma tuotteen tieteellisesti todistetusta tehosta.

Sivustolla NETTITERVEYS.FI on keltatäplän ikääntymistä koskeva artikkeli.

Siirry artikkeliin napsauttamalla tästä.

OPTIVITAL-valmisteen sisältö

C-vitamiini, E-vitamiini, kupari ja sinkki: Suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä. Sinkki auttaa myös säilyttämään normaalin näkökyvyn.
Luteiini ja tseaksantiini (kuuluvat karotenoidien ryhmään): Suojaavat keltatäplää UV-valolta ja oksidatiivisilta reaktioilta. Kolmatta karotenoidia mesotseaksantiinia esiintyy luonnostaan luteiinissa.

Sisältö 1 tabletti % DRI 2 tablettia % DRI
C-vitamiini 250 mg 312 500 mg 624
E-vitamiini 134 mg 1116 268 mg 2232
Kupari 1 mg 100 2 mg 200
Sinkki 12,5 mg 125 25 mg 250
Luteiini 5 mg * 10 mg *
Tseaksantiini 1 mg * 2 mg *

DRI = Päivittäinen saantisuositus. DRI tarkoittaa päivittäin saatavaa määrää, joka ehkäisee puutostauteja.

* = DRI:tä ei määritetty.

Vitamiini- ja mineraalipitoisuudet eivät ylitä Euroopan elintarviketurvallisuusviraston (EFSA) määrittämää korkeinta suositeltua päiväannosta.

OPTIVITAL-tabletit on helppo jakaa tai murskata.

Annostus:
OPTIVITAL-valmistetta otetaan 2 kertaa päivässä aterian yhteydessä (aamiaisella ja lounaalla). Ravintolisä imeytyy paremmin ruoan kanssa nautittuna. Kun ravintolisää otetaan kaksi kertaa päivässä, verkkokalvo pysyy suojattuna koko vuorokauden ajan. Myös tutkimukset tehtiin kahdella erillisellä annoksella.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytettävä kuivassa paikassa huoneenlämmössä.