OPTIFLOAT

79,00 

Maksuton postitus kotiin!

Ei tilauspakkoa!

Turvalliset maksut!

Kirkastaa näön vähentäen lasiaisen samentumia. Uusi tuote Suomessa lasiaisen samentumien hoitoon.

OPTIFLOAT on tarkoitettu lasiaisen samentumien eli näkökentässä näkyvien säikeiden tai pisteiden hoitoon.

Englantilaisessa Cambridgen yliopistossa elokuussa 2018 järjestetyssä Brain and Ocular Nutrition Congress -konferenssissa esiteltiin tutkimus, jossa 54 silmälääkäriä antoi OPTIFLOAT-valmisteen sisältämää yhdistettä 463 potilaalle. Yli 50 prosenttia koehenkilöistä ilmoitti näkönsä kirkastuneen kolmen kuukauden hoidon jälkeen. 1 tabletti päivässä.

Tehokas yhdistelmä antioksidantteja ja kasviuutteita.

OPTIFLOAT on ravintolisä, jonka vaikuttavina aineina ovat pomeranssiuute, viinirypäleenkuoriuute sekä L-lysiini, C-vitamiini ja sinkki. Väriaineeton ja säilöntäaineeton.

Mitä OPTIFLOAT on ja mihin sitä käytetään

 

OPTIFLOAT on suun kautta otettava valmiste lasiaisessa olevien samentumien hoitoon. OPTIFLOAT sisältää antioksidantteja ja kasviuutteita, joiden on tutkimuksissa osoitettu lievittävän samentumista aiheutuvaa haittaa.

Lasiaisesta 99 prosenttia on vettä, ja loppu on lähinnä hyaluronihappoa. Nuorilla lasiainen on kiinteää, mutta iän myötä se muuttuu yhä juoksevammaksi. Tämän seurauksena lasiainen alkaa painua kasaan ja vetää mukanaan verkkokalvoa, johon se on kiinnittynyt.

Kun lasiainen vetäytyy / osittain irtoaa verkkokalvosta, silmän lasiaiseen voi muodostua samentumia. Tämä kuuluu luonnostaan ikääntymiseen, ja vaiva on ikääntyneillä suhteellisen yleinen. Näkökentässä oleviin samentumiin tottuu ajan mittaan. Samentumat muodostuvat kollageenikuitujen nippuuntuessa. Samentumat näkyvät säikeinä tai pisteinä, jotka seuraavat silmän liikkeitä ja kelluvat näkökentässä. Selkeimmin ne näkyvät voimakkaassa valossa. Joskus ne näkyvät epämääräisinä läiskinä.

Lääketieteessä näitä samentumia kutsutaan lasiaissamentumiksi. Englanniksi ne tunnetaan nimellä ”floaters”. Arkikielessä puhutaan yleensä samentumista tai ”floatereista”. Likinäköisillä on kohonnut samentumien riski normaalinäköisiin verrattuna, sillä likinäköisillä silmän tilavuus on suurempi.

OPTIFLOAT-valmisteen sisältö

Ravintosisältö 1 kapselia kohden:

L-lysiini 125 mg  – DRI:tä ei määritetty
Hesperidiini 60 mg  – DRI:tä ei määritetty
C-vitamiini 40 mg 50 % DRI
Proantosyanidiinit 24 mg  – DRI:tä ei määritetty
Sinkki 5 mg 50 % DRI

 

DRI = Päivittäinen saantisuositus.

Annostus: 1 tabletti päivittäin, mielellään aamiaisen yhteydessä.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytettävä kuivassa paikassa huoneenlämmössä.