SoflinPharma

OPTIVITAL

Vetenskapligt bevisad effekt. Bygger på världens största ögonstudier på åldrande gula fläcken. Inga färgämnen eller konserveringsmedel.

OPTIMEGA-D

Har du en känsla av att ögonen känns torra/svider? Omega-3 på krillolja inklusive D-vitamin. Inga färgämnen eller konserveringsmedel.

OPTIFLOAT

Klarare syn vid grumlingar i ögats glaskropp. För dig som besväras av grumlingar/”floaters” i synfältet. Inga färgämnen eller konserveringsmedel.

VILL DU BESTÄLLA VIA TELEFON? RING OSS PÅ +46 8 661 17 11

Fraktfritt hem i brevlådan. Inget abonnemangstvång.

Om företaget

Soflin Pharma är ett företag som startade 2013 och har som sin målsättning att ta fram produkter som främst främjar ögat och dess hälsa. Idag har företaget 3 unika produkter. OPTIVITAL och dess sammansättning har tagits fram med publicerade vetenskapliga studier med bevisad effekt på gula fläcken som underlag. OPTIMEGA-D. Omega-3 på krill. Innehåller även D-vitamin. Dokumenterat effektivare än omega-3 från fisk vid ögon som känns torra. OPTIFLOAT har i studier visats kunna förhindra att det bildas klumpar av kollagena fibrer i glaskroppen, vilka orsakar grumlingar/floaters i synfältet. Företaget ligger i Stockholm.